Biografen

Biografsalongen har 192 platser

Här visar vi biofilmer året runt, under sommaren har vi längre uppehåll. Ibland arrangerar vi filmfestivaler. Filmerna annonseras med anslag via affischer i Näsåker och på vår facebooksida Stiftelsen Näsåkers Bio. Vi tar swish och kontant.

Du som har önskemål om filmer eller vill vara med och engagera dig i filmfestivaler här gärna av dig till oss på info@markusgarden.se eller ring 070-318 15 66.

Här kan du läsa mer om biografen och scenen i våra Tekniska uppgifter, se ritning på Scenritning och salongsritning.

Oktober:

29 / 10 Kl. 15.00:

Ballerinan och uppfinnaren(Njutafilms) hemsidan

 

I den animerade filmen Ballerinan och Uppfinnaren kommer vi få lära oss att ALDRIG GE UPP! och FÅNGA SINA DRÖMMAR. Den unga flickan Felicia har en passion i sitt liv, dansa, vilket hon kommer göra allt för att få göra, hon smiter från sitt fosterhemför med sin uppfinnar-kompis för att ge sig av mot äventyr. Regisserad av Eric Summer och Éric Warin. Filmen har slått igenom stort runt om i hela världen sedan den släpptes på bio. ”Spännande, en fröjd för ögat och inger en smula hopp åt alla som ser den” säger The Austrailan och Financial Times säger ”Ta med dina barn; ta med dig själv; ta med alla du känner!

(Bild från Njutafilms)

Från 7 år.

Pris: 80kr (Vi tar swish)

29 / 10 Kl. 18.30:

Snömannen(Ekerö Bio) hemsidan

Snömannen är en brittiskt thillerfilm i regi av Tomas Alfredson. Filmen är baserad på den välkända boken med samma namn skirven av Jo Nesbø. ”Snömannen” är den första av succéförfattaren Jo Nesbøs Harry Hole-deckare som blir film, sex år efter nyheten om att självaste Martin Scorsese fångats av den traumatiserade Oslopolisen som bara kan hålla spritbegäre genom att jaga överjävliga seriemördare.

(Bild från Ekerö Bio)

Från 15 år.

Pris: 100kr (Vi tar swish)

(Information hämtad från Wikipedia, SF och Njutafilms.)


Stiftelsen Näsåkers Bio 

Lärkvägen 2 A, 880 30 Näsåker

Organisationsnummer: 888800-3335

info@markusgarden.se

070-318 15 66 eller 0622-101 13